Весільний шоколад
Здавна було прийнято дарувати невеликі подаруночки, бонбоньєрки від молодят запрошеним гостям у день весілля. Цим жестом молоді дякували гостям за присутність на їх незабутнє свято.
Сьогодні існує величезна різноманітність варіацій таких подарунків-сувенірів. Але хітом цього весільного сезону є оригінальні шоколадні весільні вироби, а саме пікантні сердечка і медальйони з іменами наречених та датою одруження. Такі подаруночки надовго запам'ятається Вашим гостям та подарують їм солодке задоволення.
Також, якщо Ви хочете здивувати своїх гостей — піднесіть їм весільні запрошення з шоколаду. Так, саме з шоколаду! Солодкі шоколадні запрошення – це новітній тренд сезону в світі весільного торжества! Це плитка шоколаду з нанесенням вибраного Вами тексту, малюнка або навіть портретів молодят. Розмір і вид шоколаду для весільного запрошення Ви вибираєте самі.
Поширеною також є традиція викупу нареченої і щоб викуп пройшов незвично, його можна провести використовуючи шоколадну валюту для викупу, а саме шоколадні долари, євро та гривні.
І звичайно ж, жодне весілля не обходиться без весільного торта. Уявіть яким оригінальним і красивим буде Ваш весільний торт, коли Ви прикрасите його шоколадною фігуркою молодят, яка прикрасить Ваш святковий торт і додасть Вашому весіллі відчуття казки.
Ми розробимо і виготовимо персонально Ваше шоколадне весільну виріб, який буде відповідати атмосфері Вашого свята і прикрасить Ваше весілля.
Ваш солодкий гід у світ шоколаду, компанія Шоколадия
- Оригінальна шоколадна сувенірна продукція для виставок, акцій, презентаційШоколадна сувенірна продукція є оригінальним, сучасним атрибутом Вашої рекламної кампанії та презентації на виставці і незвичайним і солодким доповненням до всіляких корпоративних заходів.Повна версія статті
- День Святого Валентина — День Всіх Закоханих, Улюблених і Бажаних!У цей прекрасний день всіх закоханих, особливо гостро стоїть питання: як справити враження на кохану людину, обдарувавши його в цей день справді незвичайним, казковим і зворушливим подарунком.Повна версія статті